ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
GANGSTER SQUAD

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Ruben Fleischer
ΠΑΙΖΟΥΝ: Sean Penn
Ryan Gosling
Emma Stone
Josh Brolin
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΕΡΙΠΕΤEIA
ΑΣΤΥΝΟΜ.
ΔΡΑΜΑ
Λος Άντζελες 1949. Ο Μίκι Κόεν (Σον Πεν), ο αδίστακτος αρχηγός της μαφίας έχει το γενικό πρόσταγμα στην πόλη, συγκεντρώνοντας κέρδη απο ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που γίνεται δυτικά του Σικάγο. Και όλα αυτά τα κάνει υπο την προστασία των δικών του πρωτοπαλικαριών, αλλα και μελών της αστυνομίας και της πολιτικής σκηνής που κρατάει στο χέρι. Όλα αυτά αρκούν για να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους και σκληροτράχηλους αστυνομικούς... εκτός ίσως, απο ενα μικρό μυστικό σώμα στης Αστυνομίας του Λος Άντζελες με επικεφαλής τον αστυνομικό Τζέρι Γούτερς (Ραιαν Γκοσλινγκ). Οι δύο αυτοί θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τον κόσμο του Κόεν. Η ταινία αποτελεί μια κομψή διήγηση των γεγονότων που αφορούσαν στις προσπάθειες του αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης του, ανατρέποντας έναν απο τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.