ΜΑΡΙΑ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ
PRINCESSE MARIE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Benoit Jacquot
ΠΑΙΖΟΥΝ: Isild Le Besco
Anne Bennent
Heinz Bennent
Catherine Deneuve
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:11/4/2006
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
Ζώντας μέσα στην Παρισιάνικη χλιδή η πριγκίπισσα Μαρία Βοναπάρτη, πριγκίπισσα, μικρανεψιά ενος αυτοκράτορα, δεν μπορεί να αντέξει πλέον μια ζωή χωρίς χαρά. Η αναζήτησή της την οδηγεί στη Βιέννη, στο ντιβάνι του επαναστάτη του ανθρώπινου πνεύματος και πατέρα της ψυχανάλησης, Σίγκμουντ Φρόυντ. Σιγά σιγά οι νευρώσεις της γιατρεύονται και μεταξύ γιατρού και ασθενούς γεννιέται μια φιλία. Τότε η Μαρία, απελευθερωμένη παίρνει τη μοίρα στα χέρια της, γίνεται ερωμένη του νεοτέρου τηε Ρούντολφ Λόβενστάιν, χωρίς να τον αγαπήσει ποτέ. Ακολουθεί τον Φρόυντ ως μαθητευόμενή του μεταφράζει τα έργα του, εκδίδει άρθρα και γίνεται ιδρυτής της ψυχαναλυτικής κοινότητας του Παρισιού. Καθώς ο Χίτλερ κατακτά την Ευρώπη και η αντισιμητική μανία εξαπλώνεται παντού, ο Φρόυντ κινδυνεύει και η Μαρία θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον μέντορά της...

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.