ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ
MALADIES

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Carter
ΠΑΙΖΟΥΝ: James Franco
Catherine Keener
Fallon Goodson
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
Η ταινία που χαρακτηρίζεται απο ρεσιτάλ ερμηνειών μιας πλειάδας πολυβραβευμένων ηθοποιών ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων και το περιβάλλον τους, οι οποίοι παλεύουν να συνυπάρξουν σε ένα μικρό σπίτι μιας παραθαλάσσιας πόλης, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά συνδεδεμένοι μέσω των ψυχικών τους ασθενειών. Ο Τζέιμς Φράνκο είναι πρώην ηθοποιός, ο οποίος αναγκάζεται λόγω της σχιζοφρένειάς του να εγκαταλείψει την τέχνη του και να απομείνει μόνο το εξωτερικό περίβλημα του παλιού εαυτού του . Η Κάθριν Κίνερ είναι μια γυναίκα που της αρέσει να ντύνεται άντρας, στην οποία η διαμάχη με την ταυτότητα του φύλου της, απαγορεύει να κρατήσει την ομάδα ενωμένη. Η Φάλον Γκούντσον υποδυόμενη την αδερφή του Φράνκο με τη διανοητική της κατάσταση επιδεινώνει τις εντάσεις που ήδη επικρατούν μέσα στο σπίτι.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.