Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΥΟΝ
LES LYONNAIS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Olivier Marchal
ΠΑΙΖΟΥΝ: Dimitri Storoge
Daniel Duval
Tcheky Karyo
Gerard Lanvin
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:10/1/2013
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΡΑΜΑ
ΘΡΙΛΕΡ
Ο Edmond Vidal, που όλοι τον φωνάζουν Momon, πέρασε τα νιάτα του μέσα στη μιζέρια ενός τσιγγάνικου καταυλισμού. Από αυτή την περίοδο έχει κρατήσει την αίσθηση της οικογένειας, την πλήρη αφοσίωσή του σ’ αυτήν και την περηφάνια για την καταγωγή του. Κυρίως έχει διατηρήσει τη φιλία του με τον Serge Suttel. Μαζί του βούλιαξε στον κόσμο των μεγάλων ληστειών και γνώρισε το απόγειο της συμμορίας της Λιόν, της ομάδας που σχημάτισαν μαζί και που τους ανέδειξε ως τους πιο διάσημους ένοπλους ληστές στη δεκαετία του ‘70. Η ακαταμάχητη άνοδός τους σταματάει το 1974 με μια θεαματική σύλληψή τους. Σήμερα, καθώς πλησιάζει τα εξήντα, ο Momon προσπαθεί να ξεχάσει εκείνο το διάστημα της ζωής του. Αντίθετα ο Serge Suttel, παρά τα τόσα χρόνια που πέρασαν, δεν έχει αποποιηθεί τίποτε από την πορεία του...

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:3 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.