ΚΥΝΗΓΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ
ABRAHAM LINCOLN VAMPIRE HUNTER

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Timur Bekmambetov
ΠΑΙΖΟΥΝ: Mary Elizabeth Winstead
Anthony Mackie
Dominic Cooper
Benjamin Walker
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:31/10/2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΘΡΙΛΕΡ
ΠΕΡΙΠΕΤEIA
ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Από τους δημιουργούς Τιμ Μπάρτον και Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ έρχεται αυτό το θρίλερ, βασισμένο στο best seller του Σεθ Γράχαμ-Σμιθ. Ο Μπέντζαμιν Γουόκερ στο ρόλο του δολοφόνου Αβρααμ Λινκολν, ο οποίος πρέπει να διακινδυνεύσει την προεδρία, την οικογένεια του αλλά και τη ζωή του για να προστατέψει την Αμερικη από βρυκόλακες που διψάνε για αίμα. Αρχηγός των μοχθηρών αυτών πλασμάτων είναι ο διαβολικός Ανταμ, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δικό του έθνος - τις ΗΠΑ! Αναγκασμένος να εισέλθει σε μια επική μάχη ενάντια στους φρικτούς αυτούς δολοφόνυς, ο Λινκολν πρέι να βασιστεί σε αυτούς που τον περιτριγυρίζουν. Δεν είναι όμως σίγουρος ποιον μπορεί να επιστευτεί σε αυτή της αγωνιώδη περιπέτεια με τις πολλές ανατροπές, το πολύ αίμα και τα θεαματικά εφέ!

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:5 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.