Η ΔΙΚΗ
STORM 2009

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Hans-Christian Schmid
ΠΑΙΖΟΥΝ: Rolf Lassgard
Stephen Dillane
Anamaria Marinca
Kerry Fox
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:11/22/2010
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: KOINΩΝΙΚΗ
ΔΡΑΜΑ
Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους Αθώους από τους Ενόχους. Η Χάνα Μεϊνάρντ, είναι κατήγορος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και ηγείται της δίκης ενός πρώην διοικητή του Εθνικού Στρατού της Γιουγκοσλαβίας που κατηγορείται για τον εκτοπισμό και τη δολοφονία εκατοντάδων Βόσνιων Μουσουλμάνων πολιτών. Όταν ένας από τους μάρτυρες κλειδιά της υπόθεσης αυτοκτονεί, φαίνεται ότι το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει, όμως η Χάνα δεν τα παρατάει. Ελπίζοντας να βρει νέα στοιχεία, φεύγει για να παραστεί στην κηδεία του μάρτυρα στο Σεράγεβο, όπου συναντά την αδελφή του Μάιρα που μοιάζει να ξέρει περισσότερα απ’ όσα λέει. Παρά τις απειλές που δέχεται η Μάιρα, πείθεται τελικά να καταθέσει στη Δίκη. Οι δύο γυναίκες, θα ρισκάρουν τη ζωή τους μέχρι να φτάσουν στη Χάγη, για ν’ ανακαλύψουν ότι οι προδότες κρύβονται ανάμεσά τους.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.