ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΨΥΧΗΣ
FUGITIVE PIECES

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Jeremy Podeswa
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ayelet Zurer
Rosamund Pike
Rade Serbedzija
Stephen Dillane
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:5/22/2009
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: KOINΩΝΙΚΗ
ΔΡΑΜΑ
Μια δυνατή και αξέχαστη σε λυρισμό ταινία για την αγάπη, την απώλεια και τη λύτρωση, το φιλμ Συντρίμμια Ψυχής διηγείται την ιστορία του Τζέικομπ Μπιρ, ενός άντρα του οποίου η ζωή επηρεάστηκε ριζικά από τις παιδικές του εμπειρίες κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία βασίζεται στο αγαπημένο best-seller μυθιστόρημα της Καναδέζας ποιήτριας Αν Μάικλς. Η ιστορία του Τζέικομπ (Ρόμπι Κέι) ξεκινά το 1942 στην Πολωνία, όταν αυτός είναι μόλις 9 ετών: οι Ναζί σκοτώνουν τους γονείς του και απάγουν την αδερφή του Μπέλα. Τραυματισμένος ψυχικά από αυτό το τρομακτικό γεγονός, ο Τζέικομπ βγαίνει από την κρυψώνα του και προσπαθεί να επιβιώσει, όταν τον ανακαλύπτει ο Άθως, ένας Έλληνας αρχαιολόγος που εργάζεται στις ανασκαφές στο Μπισκούπιν.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:5 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
10/16/2009 5:50:57 PM Julian αγοράζει 6€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.