ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ
STEEL TRAP

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Luis Camara
ΠΑΙΖΟΥΝ: Julia Ballard
Pascal Langdale
Mark Wilson
Georgia Mackenzie
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:29/3/2009
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΘΡΙΛΕΡ
ΤΡΟΜΟΥ
Ένα πάρτι γίνεται στον τελευταίο όροφο ενός εγκαταλελειμμένου ουρανοξύστη. Έξι από τους καλεσμένους λαμβάνουν ένα περίεργο μήνυμα που τους καλεί να συμμετέχουν σ’ ένα ειδικό VIP άρτι που γίνεται στον 27ο όροφο του ίδιου κτιρίου. Όταν φτάσουν εκεί, ανακαλύπτουν πως ο χώρος είναι άδειος και το μόνο που υπάρχει είναι η διακόσμηση ενός παιδικού πάρτι και οι ταμπελίτσες με κάποια ονόματα, καθόλου κολακευτικά για τους κατόχους τους. Οι καλεσμένοι, απογοητευμένοι, προσπαθούν να φύγουν από τον όροφο. Όμως, το ασανσέρ δε λειτουργεί και η έξοδος προς τις σκάλες είναι κλειστή. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τα μηνύματα που βρίσκουν. Μόνο που παγιδεύονται ολοένα και περισσότερο, ενώ ο μυστηριώδης διώκτης τους, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν έναν...

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4 (5 ψήφοι) (5 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΧΡΗΣΤΗΣΑΓΟΡΑ/ΠΩΛΗΣΗΣΤΗΝ ΤΙΜΗΠΟΣΟΤΗΤΑ
3/11/2009 8:05:03 μμ Σολων αγοράζει 5€ 1
16/10/2009 1:07:30 μμ Julian αγοράζει 5€ 1
1/8/2009 7:05:01 μμ HOLLYWOODVCLUB πουλάει 5€ 1

Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιο αγοραστή ή πωλητή, θα πρέπει να συνδεθείτε.