ΛΥΚΟΦΩΣ
THE TWILIGHT SAGA TWILIGHT

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Catherine Hardwicke
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ashley Greene
Billy Burke
Robert Pattinson
Kristen Stewart
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:2/26/2009
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΘΡΙΛΕΡ
ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
PΟMANT.
Η Μπέλα (Ιζαμπέλα) Σουάν είναι μια νεαρή έφηβη. Όταν η μητέρα της αποφασίζει να ακολουθήσει το νέο της boyfriend στις ανά τις ΗΠΑ περιοδείες του, η Μπέλα, που επιζητεί κάτι πιο σταθερό, δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της. Θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της αλλά και να μην είναι και μόνη. Έτσι, στη μέση της σχολικής χρονιάς, μετακομίζει από το Φίνιξ, σε μια μικρή πόλη της πολιτείας Γουάσινγκτον, το Φορκς, όπου δουλεύει ως αστυνομικός ο πατέρας της (με τον οποίο η μητέρα της έχει χωρίσει). Μετά από τις πρώτες μέρες προσαρμογής, την προσοχή της Μπέλα θα τραβήξει ένας νεαρός, ο Έντουαρντ. Αρχικά, εκείνος την αποφεύγει και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Εντέλει, την πλησιάζει. Είναι ολοφάνερη η έλξη μεταξύ τους, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τον Έντουαρντ.

Trailer

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4,5 (34 ψήφοι) (34 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.