ΕΝΟΧΗ ΚΟΡΗ
MY DAUGHTERS SECRET

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Douglas Jackson
ΠΑΙΖΟΥΝ: Catherine Mary Stewart
Steve Byers
Jennifer Grant
Nina Dobrev
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:1/22/2009
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΣΤΥΝΟΜ.
ΘΡΙΛΕΡ
ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
H 17χρονη Τζάστιν μπαίνει στο αμάξι του φίλου της Μπρεντ και του αδελφού του Ρέτζη. Τα 2 αδέλφια είναι οργισμένοι νέοι, που πιστεύουν ότι με τη βία, μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Η Τζάστιν είναι αθώα και ερωτευμένη. Ο Μπρεντ της ζητά να μείνει στο αμάξι και να φυλάξει τσίλιες ενώ οι δύο μπαίνουν να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο. Εκεί εργάζεται η μητέρα της Τζάστιν. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Ρέτζη πυροβολεί τον υπεύθυνο του καταστήματος. Όταν η Τζάστιν συνειδητοποιεί τι συμβαίνει είναι πλέον πολύ αργά. Τρομοκρατημένη ότι θα πάει κι εκείνη στη φυλακή, δεν αποκαλύπτει πουθενά την αλήθεια, ενώ η διανοητική της κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Η μητέρα της Ντενίζ αρχίζει να αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά της κόρης της και παράλληλα ξεκινά έρευνα για τη ληστεία.

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)

Βαθμολογία: Βαθμολογία:4 (1 ψήφοι) (1 ψήφοι)
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.