ΑΠΙΣΤΙΕΣ
GOLDFISH MEMORIES

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Elizabeth Gill
ΠΑΙΖΟΥΝ: Peter Gaynor
Fiona O Shaughnessy
Sean Campion
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:4/30/2008
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ
O καθηγητής Τομ έχει αδυναμίες στις γυναίκες και ειδικά στις νεαρές του φοιτήτριες.Ποτέ όμως δεν μπορεί να αρκεστεί σε μία. Η ερωμάνεη του η Κλάρα, τον βλέπει να φιλιέται με την Ιζόλντ, μια άλλη φοιτήτρια και στρέφεται στην αναζήτηση μια άλλης αγκαλιάς. Γνωρίζει και γοητεύεται από την άννι που είναι τηλεπαρουσιάστρια και γνήσια οπαδός της Σαπφούς Φυσικά δεν διστάζει να πειραματιστεί μαζί της...Ο καλύτερος φίλος της Άννι είναι ο Ρεντ ένας γκέι κούριερ που έχει ερωτικές βλέψεις για το σερβιτόρο Ντέηβιντ. Ο Ντέηβιντ νιώθει παγιδευμένος στη μακροχρόνια σχέση με τη φιλενάδα του όποτε δε διστάζει και αυτός με τη σειρά του να πειραματιστεί καθώς πιστεύει ότι ο Ρεντ μπορεί να τον βγάλει από το αδιεξοδό του...Όλοι ψάχνουν για την αγάπη ποιός όμως θα σταθεί αρκετά τυχερός, ώστε να την συναντήσει;

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.