Ο ΚΑΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ
MIDNIGHT COWBOY

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:John Schlesinger
ΠΑΙΖΟΥΝ: John McGiver
Sylvia Miles
Jon Voight
Dustin Hoffman
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:1/1/2008
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΕΡΙΠΕΤEIA
ΔΡΑΜΑ
ΟΣΚΑΡ
Προκλητικό, τολμηρό, συναρπαστικό. Μια ταινία σοκ. Τριάντα χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του, «"Ο Κάου Μπόυ του Μεσονυχτίου" παραμένει ένα σπαραχτικό αριστούργημα, αναλλοίωτο από το χρόνο» (Τhe New York Observer). Bραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερης Σκηνοθεσίας, με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου Ντάστιν Χόφμαν και Γιον Βόιτ στις «καλύτερες ερμηνείες της καριέρας τους» (Chicago Tribune). O Tζο Μπακ, ένας γοητευτικός και αφελής κάου μπόυ από το Τέξας, ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη με σκοπό να κατακτήσει το όνειρό του αποκτώντας περιουσία. Η φιλία του με τον Ράτσο Ρίζο, έναν άνθρωπο του περιθωρίου, θα είναι τελικά ό,τι πολυτιμότερο θα αποκτήσει. Απόκληροι από την κοινωνία, οι δύο αντί-ήρωες θα δεθούν μεταξύ τους με μια ιδιόρρυθμη σχέση, τόσο δυνατή που θα ξεπεράσει τα όρια των γκρεμισμένων τους ονείρων και φιλοδοξιών, σε μια ταινία «που συγκινεί όσο και την πρώτη φορά που προβλήθηκε» (Premiere Magazine).

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.