ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
SHUT UP AND SING

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Barbara Kopple
ΠΑΙΖΟΥΝ: Rick Rubin
Martie Maguire
Emily Robison
Natalie Maines
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:11/3/2007
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
ΝΤΟΚΥΜ.
ΜΟΥΣΙΚΟΧ.
Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα Μπάρμπαρα Κοπλ προσεγγίζει το φαινόμενο του συγκροτήματος Dixie Chicks, του πιο πετυχημένου γυναικείου συγκροτήματος όλων των εποχών και του αντι-Μπουσικού σχολίου τους που τους κόστισε την καριέρα τους και κόντεψε να τους στοιχίσει και τη ζωή τους. Ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ για τη λογοκρισία, την Αμερική του σήμερα και τη μουσική.Η ταινία παρακολουθεί το συγκρότημα των Dixie Chicks από την εποχή που έφτασαν στην απόλυτη κορυφή τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α. και έγιναν το πιο πετυχημένο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών στην Αμερική, μέχρι το σχόλιο κατά του Μπους που έκανε η τραγουδίστρια του γκρουπ Νάταλι Μέινς το 2003 και τους κόστισε τα πάντα.Το φιλμ παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα των Dixie Chicks σε μία περίοδο τριών χρόνων, κατά την οποία δέχτηκαν πολιτική επίθεση καθώς και αρκετές απειλές για τη ζωή τους, ενώ οι ίδιες συνέχισαν να ζούν φυσιολογικά, να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και, φυσικά, να γράφουν μουσική. Τελικά, παρακολο

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.