ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
THE PRODUCERS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Susan Stroman
ΠΑΙΖΟΥΝ: Will Ferrell
Uma Thurman
Matthew Broderick
Nathan Lane
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:7/6/2006
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΟΧ.
Ο παραγωγός του Broadway Μαξ Μπιάλιστοκ (Nathan Lane) ανεβάζει τη μια αποτυχία μετά την άλλη, με τα χρέη να τον πνίγουν και με μοναδικούς του χρηματοδότες πλούσιες και σεξουαλικά πεινασμένες γριούλες. Όλα αυτά μέχρι να έρθει για έλεγχο των λογιστικών του βιβλίων ο Λίο Μπλουμ (Matthew Broderick). Μαζί, θα συλλάβουν ένα σχέδιο που εγγυημένα θα στείλει και τους δύο στο Ρίο με γυναίκες να τους κάνουν αέρα και από ένα κοκτέηλ μαργαρίτα στο χέρι. Το σχέδιο είναι να ανεβάσουν μια σίγουρη αποτυχία που θα κατέβει από την πρώτη μέρα, έχοντας πουλήσει εκ των προτέρων πολύ πάνω από το 100% των δικαιωμάτων στις γριές-χρηματοδότες. Βρίσκουν το χειρότερο σενάριο, το χειρότερο σκηνοθέτη και τους χειρότερους ηθοποιούς και περιμένουν. Κάτι όμως θα πάει... πολύ καλά και το έργο «Άνοιξη για τον Χίτλερ» θα γίνει για πολύ κακή τους τύχη, τεράστια επιτυχία...

Βαθμολογήστε την

Βαθμολογήστε αυτή την ταινία επιλέγοντας το βαθμό σας από το 1 (δεν σας άρεσε καθόλου) έως το 5 (τη θεωρείτε αριστούργημα)


Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτή την ταινία
1    2    3    4    5   

Αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτή την ταινία κάντε κλικ στον αντίστοιχο δεσμό.

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια ταινία, πρέπει να είστε μέλος του videoClub.gr. Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.